Reserveer via:
0049 (0)2981 929876 of Info & Boeken

Luxe appartement Winterberg

Luxe appartement Winterberg huren?

Een luxe appartement in Winterberg huren is gedurende het hele jaar mogelijk. In het centrum van Winterberg verhuren wij 365 dagen per jaar 2 luxe appartementen.

Keuze luxe appartementen Winterberg

Het luxe appartement Winterberg voor maximaal 3 personen ligt op het zuiden en heeft dus perfecte lichtinval, daarnaast kijkt u vanuit dat appartement op de mooie tuin. In het luxe appartement voor maximaal 6 personen heeft u, naast 3 slaapkamers, de beschikking over een woonkamer met open keuken van maar liefst 65 vierkante meter. Uitermate geschikt voor een gezin met meerdere kinderen of een gezin met opa en oma.

Faciliteiten luxe appartement Winterberg

Beide appartementen zijn luxe ingericht, de inrichting is modern en sfeervol. U heeft de beschikking over goede bedden en in het grootste appartement zelfs een bad. In de keuken beschikt u, naast de gebruikelijke voorzieningen, over een vaatwasser en een oven. Ook heeft u een wasmachine in de badkamer tot uw beschikking! Van de buitenkant hebben de appartementen een luxe aangezicht; ze bevinden zich in “Haus Annabelle”, een stijlvol en mooi Duits vakwerk huis.

Diverse voorzieningen zoals bakkers, supermarkten, restaurants en cafés vindt u binnen een straal van 400 meter van de huisjes (maximaal 5 minuten lopen). In (omgeving) Winterberg kunt u terecht voor diverse activiteiten zoals dagtochten en sportieve uitdagingen.

Contact

Kijk op de foto impressies voor een indruk. Wilt u meer informatie of 1 van de luxe appartementen huren? Ga dan naar Info & boeken.