Reserveer via:
0049 (0)2981 929876 of Info & Boeken

Accommodatie Winterberg

Accommodatie Winterberg

Bent u op zoek naar een accommodatie in Winterberg? In het centrum van Winterberg bieden we u twee sfeervolle accommodaties aan. We verhuren het hele jaar door een accommodatie voor maximaal drie personen en een accommodatie voor maximaal zes personen. Beide appartement accommodaties bevinden zich in “Haus Annabelle”, een mooi Duits vakwerk huis.

Faciliteiten accommodatie Winterberg

Het kleinste appartement te Winterberg ligt op het zuiden en heeft dus perfecte lichtinval, daarnaast kijkt u vanuit dat appartement op de mooie tuin. Het grootste appartement is de perfecte accommodatie voor een gezelschap van maximaal 6 personen. In deze accommodatie heeft u, naast 3 slaapkamers, de beschikking over een woonkamer met open keuken van maar liefst 65 vierkante meter. Uitermate geschikt voor bijvoorbeeld een gezin met opa en oma. Beide accommodaties zijn uitgerust met alle voorzieningen die u maar kunt wensen, onder andere een oven en vaatwasmachine en in de badkamer een wasmachine. Het grootste appartement heeft zelfs een bad.

Omgeving accommodatie Winterberg

Diverse voorzieningen zoals bakkers, supermarkten, restaurants en cafés vindt u binnen een straal van 400 meter van de accommodaties (maximaal 5 minuten lopen). In (omgeving) Winterberg kunt u terecht voor diverse activiteiten zoals dagtochten en sportieve uitdagingen. 

Contact

Bent u benieuwd naar (een van) de accommodaties? Bekijk de foto impressies voor een indruk. Wilt u meer informatie of een accommodatie boeken? Via Info & boeken kunt u alle nodige informatie aanvragen en, of een reservering plaatsen.