Reserveer via:
0049 (0)2981 929876 of Info & Boeken

Huisje huren in Winterberg?

Huisje huren in Winterberg?

Een huisje huren in Winterberg kan 365 dagen per jaar. We verhuren twee huisjes/appartementen centraal gelegen in Winterberg, die fris en sfeervol ingericht zijn.

Keuze huisje huren Winterberg

U kunt kiezen uit een huisje voor maximaal 3 personen en een huisje voor maximaal 6 personen. Beide huisjes bevinden zich in “Haus Annabelle”, een mooi Duits vakwerk huis.

Het grootste huisje\appartement is bijzonder geschikt voor bijvoorbeeld grote gezinnen (maximaal 6 personen). Hier heeft u, naast 3 slaapkamers, de beschikking over een grote woonkamer inclusief open keuken van maar liefst 65 vierkante meter. Uitermate geschikt voor een gezin met meerdere kinderen en gezin met opa en oma. Beide huisjes zijn uitgerust met alle voorzieningen die u maar kunt wensen, onder andere TV, Dvd-speler, elektrisch fornuis, oven, vaatwasser en in de badkamer een wasmachine. Het huisje voor maximaal 6 personen beschikt zelfs over een bad.

Voorzieningen Winterberg

Diverse voorzieningen zoals bakkers, supermarkten, restaurants en cafés vindt u binnen een straal van 400 meter van de huisjes (maximaal 5 minuten lopen). In (omgeving) Winterberg kunt u terecht voor diverse activiteiten zoals dagtochten en sportieve uitdagingen.

Contact

Kijk op de foto impressies voor een indruk. Wilt u meer informatie of 1 van de huisjes huren? Ga dan naar Info & boeken.