Reserveer via:
0049 (0)2981 929876 of Info & Boeken

Appartement Sauerland Winterberg

Appartement Sauerland Winterberg huren

Appartement in Sauerland Winterberg huren? Voor zowel de winter als de zomermaanden hebben we twee appartementen in Winterberg (Sauerland) te huur, 365 dagen per jaar!

Omgeving Sauerland

Geniet van de prachtige natuur in het Sauerland met zijn uitgestrekte bossen en velden, riviertjes, beekjes en stuwmeren. Zowel in de zomermaanden als in wintermaanden is er in het Sauerland voor iedereen wat te beleven. In de winter zijn er in het Sauerland volop ski en langlaufmogelijkheden. In de overige seizoenen zijn er vele wandel , watersport en mountainbikemogelijkheden.

Locatie appartement Sauerland

Beide appartementen bevinden zich in “Haus Annabelle” in het centrum van de plaats Winterberg in het mooie Sauerland. De appartementen zijn rustig gelegen en van alle denkbare gemakken voorzien zoals tweepersoons slaapkamers met goede bedden, 1 of 2 aparte slaapkamers met goede bedden. De keuken in beide appartementen beschikt onder andere over een koffiezetapparaat, oven en een vaatwasser. Ook is er een wasmachine in de badkamer. Het grootste appartement heeft zelfs een bad.

U heeft de keuze uit een appartement voor 2-3 personen en een appartement voor maximaal 6 personen. Deze laatste is zeer geschikt voor een gezin met meerdere kinderen of bijvoorbeeld een gezin met opa en oma.

Voorzieningen Sauerland

Diverse voorzieningen zoals bakkers, supermarkten, restaurants en cafés vindt u binnen een straal van 400 meter (maximaal 5 minuten lopen). In Winterberg en het Sauerland kunt u terecht voor diverse activiteiten zoals dagtochten en sportieve uitdagingen.

Contact

Kijk op de foto impressies voor een indruk. Wilt u meer informatie of een van de appartementen huren? Ga dan naar Info & boeken.